Mobile Music Kit – MMK

Grundsärskola + grundskola

Upptäck spännande instrument och spela på helt nya sätt. Under ShareMusics MMK-workshop får deltagarna på ett kreativt sätt utforska de tekniska möjligheterna som öppnar upp för alla att delta och skapa tillsammans, oavsett bakgrund, erfarenhet och funktionsförutsättningar.

ShareMusics Mobile Music Kit – MMK – är en låda som innehåller ett tiotal musikteknologiska instrument, ett mixerbord och en högtalare. Fokus ligger helt på det kreativa improviserade musicerandet och anpassas helt utifrån varje grupps förutsättningar. Workshopledare är rutinerade och etablerade konstnärer med expertis inom sitt område.

Bakom workshopen står ShareMusic & Performing Arts som är en nationell förening som arbetar för allas rätt att uppleva, delta i och skapa konstnärlig och kulturell verksamhet. Under ht 22/vt 23 samarbetar UNGA Musik i Syd med ShareMusic för att kunna erbjuda ett bredare utbud för grundsärskolor i Skåne och Kronoberg.

Smakprov ur förställningen med artistintervju:

Musik-klipp:

Fakta

Målgrupp

Grundsärskola + grundskola

Period

ht 22/vt 23

Speltid

1,5 h (60 min i mindre grupper)

Max publik

30 deltagare

Lokal

Går att genomföra i alla rum, men måste finnas plats för scenyta och stolar till publiken. Storlek på lokal beror på hur många elever som är med.

Scenyta

4 x 3 m

Medverkande

Jonas Jonasson och Tomas Hulenvik Klingberg (ShareMusic)

Pris

10.000–15.000 kr exkl. moms beroende på upplägg (i ö.k. med beställare)

Övrigt

Som arrangör ansvarar du för att det finns en ändamålsenlig lokal utrustad med eluttag, stolar till deltagarna samt ett par bord till MMK.
Vid längre workshops rekommenderar vi också dig att erbjuda lättare förfriskningar, exempelvis frukt samt kaffe/te och vatten, till deltagarna.
Tänk också på att workshopen kan komma att låta en hel del och ha gärna hörselskydd till eventuella deltagare som kan känna behov av sådana.

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.