Utvecklingscentrum: Digitalisering

Att förlänga och fördjupa levande musikupplevelser för barn och unga med digitala komplement är något Utvecklingscentrum jobbar mer aktivt och medvetet med. Förskole-appen MusikA och Musik i Syd Channel tänker vi ofta in i vår verksamhet. 

MusikA

Att få in mer musik, rörelse och rytmik i förskolan är syftet med appen MusikA – ett digitalt komplement till våra musikerbesök och vårt musikutbud som vi löpande utvecklar tillsammans med företaget Do-Fi. Appen riktar sig till både barn och vuxna och uppmuntrar till att lyssna, sjunga, musicera och röra sig mera. 

Musik i Syd CHANNEL

Att förklara vår verksamhet för fler, sprida kunskap om det vi gör och höja statusen på musik för barn och unga är Musik i Syd Channel en kanal för. Mycket av det vi gjort finns som kvalitativ dokumentation, i reportage och inspelade konserter, som till exempel Trumattack, Resor över vatten, projektet Högkvalitativa inspelningar, våra utbuds- och konferensdagar, Solisten, Forskare berättar.

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa