Lediga tjänster

Producent UNGA Musik i Syd 100%, med placering i Kristianstad

Vi söker en kreativ och erfaren producent med stort engagemang inom kultur och musik för barn och unga. Musik i Syds uppdrag är att bidra till livskvalitet genom att ge tillgång till professionella musikupplevelser. Vår övertygelse är att musikens kraft bidrar till att förändra världen till det bättre.

Rollen som producent på Musik i Syd är bred och arbetsuppgifterna varierar. I samråd med verksamhetschefen för UNGA driver och utvecklar du samarbeten, musikutbud och produktioner, med målet att många barn och unga på förskolor, skolor, bibliotek och andra platser i Skåne-Kronoberg ska få möta levande musik.

Som producent har du konstnärligt och ekonomiskt ansvar, och säkerställer produktionernas kvalitet samt praktiska genomförande. Du gör budget, skriver avtal, samarbetar med arrangörer, skolor och andra aktörer i musiklivet, engagerar musiker och planlägger turnéer inom befintliga nätverk – men ser också möjligheter i nya samarbeten.

 

Vi söker dig som har

  • en producentutbildning på högskolenivå eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms likvärdig.
  • erfarenheter av producentarbete och turnéproduktion, inklusive ekonomi- och budgetarbete, inom musikområdet.
  • goda kunskaper om musiklivet, som vill arbeta genrebrett och brinner för barn & ungas delaktighet och rätt till kultur.

Erfarenhet av tidigare arbete med musik och kultur för barn och unga är meriterande.

Som person är du uttalat kommunikativ, social och tycker om att samarbeta. Du är flexibel och initiativrik och kan bejaka behovet av oregelbunden arbetstid, som i perioder omfattar såväl kvällar som helger. Du har god administrativ förmåga och är van vid att driva projekt.

Musik i Syd erbjuder en inkluderande och kreativ arbetsplats, där förmågan till samarbete värderas högt. Som UNGA-producent ingår du i en arbetsgrupp med producenter. Tjänsten är placerad i Kristianstad, men du arbetar regionöverskridande i både Skåne och Kronoberg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med personligt brev och meritförteckning ska vara oss tillhanda per mail senast 5 februari till rekrytering@musikisyd.se. Märk ansökan ”UNGA-producent”.

 

 

Kontaktpersoner

Annika Johansson

Verksamhetschef

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.