Lediga tjänster

Producent 100 %

inom verksamheten UNGA Musik i Syd med placering Kristianstad för regionalt arbete i Skåne och Kronoberg

Vi söker en producent som kan driva och utveckla UNGA Musik i Syds verksamhet för barn och unga med konsertprogram, projekt och samarbeten med målet att barn och unga på förskolor, skolor, bibliotek och andra platser i Skåne-Kronoberg får möta levande musik.

Musik i Syd är den regionala musikinstitutionen i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till levande musikupplevelser. Vårt musikutbud levandegörs på landsbygden och i tätorten, och samarbetsprojekt, nätverk och nära kontakter med arrangörer är en stor del av ditt arbete. Verksamhetschefen för UNGA Musik i Syd är din närmsta chef och du ingår i UNGAs producentgrupp.

Arbetsuppgifter

  • arbetet består i huvudsak av administration och planering av produktioner, avtalsskrivning, turnéläggning och underlag för marknadsföring i samarbete med UNGA Musik i Syds kommunikatör.
  • övergripande ansvar för arrangemangens praktiska genomförande ingår.
  • arbetstid är till största delen dagtid, men ibland behöver du följa verksamheten även under kvällstid och helger.

Vi söker dig som …

  • har en producentutbildning på högskolenivå eller likvärdig alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms likvärdig
  • har erfarenheter av producentarbete och turnéproduktion inom kulturområdet med målgruppen barn och unga
  • är duktig på att bygga relationer och, framför allt, brinner för arbete med barn & unga och är musik- och kulturintresserad
  • har tidigare erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete.

Som person är du självgående och flexibel. Vi har många projekt och arbetsuppgifter igång parallellt, så arbetet ställer stora krav både på eget ansvar och god samarbetsförmåga!

Tjänsten är tillsvidareanställning, som inleds med en sex månaders provanställning.
Tillträde 1 september 2021, eller enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med meritförteckning ska vara oss tillhanda senast 15 augusti 2021 per mejl till: rekrytering@musikisyd.se. Skriv i mejlet att det är arbete som producent du söker, då vi har flera tjänster ute under sommaren.

Om UNGA
UNGA Musik i Syd är en avdelning inom musikinstitutionen Musik i Syd som består av verksamhetschef, producenter, produktionsassistent och kommunikatör. Tillsammans producerar och utvecklar vi levande musik med egna musiker och frilansartister. Sedan 2010 sker vår utvecklande verksamhet inom UNGA Musik i Syd Utvecklingscentrum, med stöd av Region Skåne och Kristianstads kommun.

I samarbete med lokala arrangörer producerar vi årligen omkring 1.500 konserter, föreställningar och workshops för ca 150.000 barn, unga och vuxna på förskolor, skolor, bibliotek och andra offentliga spelplatser i vår region.

Kontaktpersoner

Annika Johansson

Verksamhetschef

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.