MUSIKPRODUKTIONER OCH TIPS INFÖR SKAPANDE SKOLA 2021

I december 2020 publicerade vi varje dag ett tips i sociala medier kring Skapande skola. Här nedan kan du nu ta del av det innehållet: filmklipp på våra produktioner och två inspirerande föreläsningar av barnrättskonsulten Åsa Ekman (nederst på sidan).

Detaljerad information kring de olika produktionerna finns i webbkatalogen!

ANSÖKNINGSTID

Ansökningstid 2021 är
7 januari-4 februari.

Det statliga bidraget Skapande skola finns för att möjliggöra barn och ungas möten och egna skapande tillsammans med professionella kulturutövare. Mer information hittar du på Kulturrådets hemsida. 

VI ÄR EN RESURS

Letar du musiker och musik som Skapande skola eller förskola? Kontakta oss. Vi har både färdiga program och skräddarsyr gärna. Vi bidrar med kompetens, nätverk och erfarenhet som underlättar din ansökningsprocess. 

TVÅ INSPIRERANDE FÖRELÄSNINGAR MED ÅSA EKMAN

Hör barnrättskonsulten Åsa Ekman i två 20-minutersföreläsningar. I den första berättar hon om hur du kan arbeta med metoder och processer för att möjliggöra barn och ungas inflytande. I den andra berättar Åsa om bemötande och barnsyn.

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa