Den sjungande bänken

Visst kan man längta bort ibland till de stora äventyren, någonstans på andra sidan horisonten. Men man behöver inte alltid resa så långt. Om man ser sig noga omkring och lyssnar uppmärksamt kan det räcka att sätta sig en stund och fundera på bänken där borta under trädet. Med fantasins hjälp och lite tålamod händer det: från molnen kommer sångerna singlande och landar framför våra fötter! Välkomna stora och små till en sångstund där ”bitarna passar så bra ihop och blir till ett sjungande pussel”.

 

Om artisterna:
Per Dunsö är kanske mest känd som en av rollfigurerna i TV-serien Solstollarna som gjorde stor succé i SVT på 80-talet. Därefter bildade han gruppen Dunsö kapell och har med dem gjort en lång rad föreställningar för barn i olika åldrar. 2008 tilldelades han Alice Tegnér-musikpriset för sitt arbete med musik för barn och erhöll 2012 SKAP-stipendiet.

Anna Lahmer är utbildad skådespelare och sångerska baserad i Karlskrona kommun. I över 30 år har hon jobbat med musik och rytmik på olika scener, i gymnastiksalar, skolor och förskolor. De senaste årtiondet har hon varit verksam inom Musik i Syd och Musik i Blekinge, dessförinnan Skara Skolscen, Teater Hialös och Byateatern, Kalmar Läns Teater.

Fakta

Konsert

Målgrupp

3 år–åk F

Speltid

40 min

Max publik

50 x 2

Lokal

Fri golvyta i samlingslokal eller liknande, ej utomhus eller upphöjd scen

Scenyta

4 x 4 m

Medverkande

Per Dunsö: sång, gitarr
Anna Lahmer: sång, gitarr, tamburin

Byggtid/rivtid

45/30 min

Pris

7.500 kr för 2 konserter i samma lokal samma dag eller 1 offentlig

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.