Grodan får en vän

3 år–åk 1

– en fartfylld folkmusiksaga

Följ med på en fartfylld musiksaga in i grodornas värld! Sång, musik, rytmik och lek blir till en härlig föreställning fullspäckad med fakta om grodor. Barnen är med i föreställningen och räknar, sjunger och dansar tillsammans med Riksspelman Ninni Carr.

Den största av grodorna letar efter vatten, som är livsviktigt för att grodor ska kunna leva. Men grodan har svårt att hitta en vän som vill hjälpa honom. Alla andra grodor är upptagna med annat och har inte tid att hjälpa honom. Grodan blir mer och mer ledsen. Hur ska det gå? Kommer grodan få hjälp att hitta vatten?

Smakprov ur förställningen med artistintervju:

Musik-klipp:

 

MEDVERKANDE
Ninni Carr är riksspelman, rytmikpedagog, violinpedagog med lång erfarenhet av att spela för barn och unga. Hon är även nybliven certifierad ridlärare och driver sin egen ridskola vid foten av Hallandsåsen. Hennes entusiastiska och inkluderande sätt har bidragit till många fina musikupplevelser för barn inte minst inom folkmusikgenren i Skåne. Hennes tidigare föreställningar är bland annat Skånska spektakel, Bäckahästen, Rullingen, Julepottan för att nämna några.

Fakta

Målgrupp

3 år-åk 1

Period

ht 22/vt 23

Speltid

40 min

Max publik

60 x 2

Lokal

Lekhall, samlingslokal, gymnastiksal etc.

Scenyta

4 x 4 m

Medverkande

Ninni Carr – fiol, träskofiol, sång, durspel, loop-pedal
Anna-Karin Sersam – Regi

Producent

Byggtid/rivtid

60/30 min

Pris

5.000 kr exkl. moms för 2 konserter i samma lokal samma dag eller 1 offentlig

Övrigt

Föreställningen kan framföras på svenska, engelska, franska eller persiska.

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här.