Mitt och Ditt

Beskrivning

Hilda tycker att Helmer har väldigt många saker, men att Hilda själv inte har några och den stora frågan är: Vad är ditt och vad är mitt? Vems är alla saker? Är det viktigt vems alla saker är? Kan man ha saker tillsammans? Eller är vissa saker bara någon annans? Eller om det inte är saker – hur är det med musiken? Kan den vara bara min? Kan jag ge bort en sång i present … eller bara några toner kanske? Allt det här reds ut i musikaliska kullerbyttor och en underfundig text. Och vad blir det då? En miniMUSIKAL! (Så klart).

Medverkande

Anna Karin Sersam är utbildad vid teaterhögskolans mimlinje i Stockholm och har även en förskollärareexamen och är utbildad dramapedagog. I sina föreställningar blandar hon teater med olika uttrycksformer som mim, dockspel, berättande och levande musik.

Stefan Wikström ingår till vardags i Musik i Syds Ensemble Mare Balticum,  som står för specialkompetens inom tidig musik. Stefan spelar i många olika stilar, allt från medeltida musik till modern storbandsjazz.

Fakta

Målgrupp

3 år–åk 2

Period

2022/2023

Speltid

35 min

Max publik

80 x 2

Lokal

Samlingslokal, lekhall

Scenyta

5 x 5 m

Medverkande

Stefan Wikström, trombon, sång.
Anna Karin Sersam, skådespelare/sång.

Manus, regi och musik: Anna Karin och Rolf Sersam

Producent

Byggtid/rivtid

75/40 min

Pris

6.500 kr exkl. moms för 2 skolkonserter i samma lokal samma dag eller 1 offentlig konsert

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.