Moster Gitarrs Godbitar

Beskrivning

Kliv in i Moster Gitarrs varma famn och dela en skön sångstund tillsammans. Med sig har hon sin gitarr, dragspel, djembetrumma, andra spännande instrument och inte minst sin egen stora sångskatt! Nya och gamla låtar, såsom På vår bonnagårdI ett hörn satt en örnKrokodilen som simmar i Nilen, varav några blivit klassiker på förskolor runt om i vårt land, blandas med barnens önskade låtar.

Skulle en orkester behövas, plockar Moster Gitarr fram rytminstrument ur sin musik- och skrammelväska och bjuder in barn att hjälpa henne på scenen. Det är svängiga, enkla och roliga sånger där barnen är med. Rytm, rörelse, sång och spel och om utrymme finns – också dans! För att alla barn ska förstå används gosedjur, tecken, bilder och stora sångböcker som underlättar språkförståelsen.

Medverkande

Gitte Pålsson har ett företag som inte bara omsätter miljoner toner i musik, rytm och dans, utan också genererar glädje, livskvalitet och gemenskap mellan människor. Hon har en magisterexamen från Musikhögskolan i Stockholm som rytmikpedagog och musikterapeut och har turnerat i såväl Nordiska Sverige, Danmark och Finland som Sydamerikanska Bolivia och Peru. Det har blivit många föreställningar, både för barn och vuxna och dryga 15-talet CD-skivor har dessutom spelats in under de dryga 30 år som Gitte jobbat som artist.

Fakta

Konsert

Målgrupp

1 år–åk F, barn med särskilda behov och särskola

Period

Ht 2021

Speltid

40 min

Max publik

40 x 2 eller max 80 vid offentlig familjekonsert

Lokal

Samlingslokal med fri golvyta

Scenyta

3 x 3 m

Medverkande

Gitte Pålsson – sång, gitarr, dragspel

Producent

Byggtid/rivtid

30/30 min

Pris

5.000 kr exkl. moms för 2 konserter i samma lokal samma dag eller 1 offentlig konsert

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.