Den röda bollen

2–5 år

Livelooping möter dockteater

Att längta, att älska, att upptäcka och förundras. Den röda bollen för med publiken på en poetisk resa fylld av magi och musik. Resan rör sig mellan dröm och verklighet, skratt och allvar.

Barnen får uppleva ett ordlöst möte mellan musik och dockteater, alla inkluderas oavsett ålder och språkkunskaper, och blir medskapande med ljud och rörelser.

I Teater MO:s uppsättningar möts musik, mim, nycirkus, masker, dockor, projektion och berättarteater – en modern scenkonst för alla. Med lekfullhet, humor och värme bjuds publiken in till nya, spännande världar att upptäcka tillsammans.

Smakprov ur förställningen med artistintervju:

Musik-klipp:

 

MEDVERKANDE
Teater MO som finns i Rimbo, öster om Uppsala, skapar innovativ, högkvalitativ scenkonst med fokus på barn och unga. Föreställningarna hyllas för den genomarbetade musiken och den väl avvägda interaktionen med publiken.

Fakta

Målgrupp

2–5 år

Period

vecka 48 2022/vecka 6 2023

Speltid

30 min

Max publik

45

Lokal

Klassrum, större samlingssal, gymnastiksal, utomhus

Scenyta

3 x 2 m

Medverkande

Teater MO:
Hanna Stenlund Monthan, cello och fiol
Ivan Monthan, dockor

Producent

Byggtid/rivtid

60/60 min

Pris

7.500 kr exkl. moms för 2 konserter i samma lokal samma dag eller 1 offentlig konsert

Övrigt

www.teatermo.se

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här.