Rösträtt – På röstäventyr med Andrea (tidig musik)

I denna sångstund med Andrea Tjäder utgår hon från det lilla formatet och från barnen för att tillsammans med dem utforska rösten. Kan rösten vara ett spännande äventyr med ljud, rörelser och klanger? I sin resväska har Andrea många sånger som barnen redan kan, och flera av dem har faktiskt varit populära i över 400 år. Med lekfullhet och fantasi bjuder Andrea in till en värld där barnens och hennes stämmor ger liv till dansrytmer och äventyr.

Om medverkande
Andrea Tjäder är klassisk sångerska med flera välrenommerade utbildningar från Storbritannien, Nederländerna och Sverige i bagaget. Som specialist inom renässans- och barockmusik samarbetar hon regelbundet med orkestrar och ensembler över hela Europa. Till vardags arbetar Andrea som sång- och körpedagog på Kulturskolan i Lund och har stor vana att sjunga med barn i alla olika åldrar.
  • Rösträtt – på röstäventyr med Andrea är en del av Rösträtt – sång på förskolan. Se alla sångcoacher i olika genrer på sidan Rösträtt – sång på förskolan.

Fakta

Konsert

Målgrupp

1-5 år

Period

21/22

Speltid

40 min

Max publik

30 x 2

Lokal

mindre lokal (ej genomgångsrum)

Scenyta

3 x 2 m

Medverkande

Andrea Tjäder -sång (tidig musik)

Producent

Byggtid/rivtid

30/30 min

Pris

4.500 kr exklusive moms för 2 konserter samma dag i samma lokal

Övrigt

Ladda ner vår gratisapp MusikA och öva på sånger och röstuppvärmningar som finns under knapparna SJUNGA, STARTA och SPRÅKA.
Under plusmenyn till vänster finns lärarhandledning Rösträtt – sång på förskolan och MP3-filer på Rösträttslåten (utan och med backtrack).

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.