Virvel och vinda

Ett snurrigt musikäventyr där alla får vara med

Virvel och Vinda kommer inkånkandes med all sin tvätt och sina instrument. De slår upp sin torkvinda mitt i rummet, inomhus! Men här finns väl ingen vind? Med hjälp av barnen, musiken och lite blåst får vi snurr på tillvaron och virvlar fram mellan olika platser, känslor och tokiga upptåg.

Vännerna Virvel & Vinda bjuder på nyskrivna sånger, sinnrika upplevelser och massa interaktivitet som stimulerar den språkliga och motoriska utvecklingen. Virvla med!

Medverkande

Grammisnominerade Ensemble Yria arbetar sedan 2007 med konstnärlig och musikpedagogisk verksamhet för barn och vuxna, runt om i Sverige. De erbjuder musikteater och rytmikworkshops på olika teman med tillhörande musikböcker fulla med kreativa tips.

Yrias hjärtesak är att ta varje tillfälle i akt att inspirera och skapa kreativa, konstnärliga möten som väcker det musikaliska sinnet till liv. I rytmikens tecken – med musik, rörelse och öppna sinnen – gör de allt de kan för att öppna dörrar för människor med olika förutsättningar och ge dem chansen att utvecklas till tänkande, kännande och skapande individer.

Ensemblens energi, stämsång och känsla för musikäventyret väcker förundran hos både barn och vuxna – ingen lämnas oberörd!

 

Fakta

Konsert

Målgrupp

1-5 år

Period

Endast som digitalt alternativ HT 2021

Speltid

45 min

Max publik

40 x 2 eller 80 för offentlig familjeföreställning

Lokal

Öppen golvyta som lekhall/samlingssal eller liknande

Scenyta

4 x 4 m

Medverkande

2 medlemmar ur Ensemble Yria

Madeleine Wittmark
Britta Forslund

Producent

Byggtid/rivtid

75/45 min

Pris

7.500 kr exkl. moms för 2 skolkonserter i samma lokal samma dag eller 1 offentlig konsert

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.