UTBUDSDAGAR, KONFERENSER & ANDRA EVENT

Varje år arrangerar vi dagar med smakprov på vårt utbud för förskola, skola, familj och Skapande skola och förskola, så kallade utbudsdagar. Här kan beställare av musik till offentlig eller privat barn- och ungaverksamhet få en känsla av de konserter och andra musikaktiviteter vi erbjuder. Årligen arrangerar även vårt utvecklingscentrum en nationell höstkonferens med ett för branchen angeläget tema, föredrag, liveakter och samtal.


Vi ställer inte in, vi ställer om!

Efter många och långa diskussioner har vi bestämt oss för att ställa om Sång, språk och skapande 11-12 november på Kulturkvarteret Kristianstad. Smittspridningen i Skåne ökar just nu och vi bedömer att det inte är lämpligt att arrangera dessa innehållsrika dagar med tillresande artister för publik på plats.

 

Konferensen Sång & Språk 11 november
Vi livesänder dagen på Musik i Syd Channel och gör den kostnadsfri för alla digitala besökare. Det omfattande programmet med levande musik och föreläsningar ligger kvar som förut.
Läs mer om konferensen Sång & Språk den 11 november som livesänds på Musik i Syd Channel

Banketten 11 november
Vi ställer tyvärr in banketten helt.

 

Utbudsdag Skapande skola
Vår planerade utbudsdag för Skapande skola 12 november är tyvärr inställd. Dagen filmas istället och du kan ta del av materialet i efterhand på unga.musikisyd.se. Mer information inom kort.
Läs mer om utbudsdagen Skapande förskola & skola 12 november

 

Vi ser fram emot att fira Utvecklingscentrum 10 år med er alla den 11 november – även om vi inte ses live denna gång.

 

Med vänliga hälsningar
UNGA Musik i Syd

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa