UTBUDSDAGAR, KONFERENSER & ANDRA EVENT

Varje år arrangerar vi dagar med smakprov på vårt utbud för förskola, skola, familj och Skapande skola och förskola, så kallade utbudsdagar. Här kan beställare av musik till offentlig eller privat barn- och ungaverksamhet få en känsla av de konserter och andra musikaktiviteter vi erbjuder. 

Årligen arrangerar även vårt utvecklingscentrum en nationell höstkonferens med ett för branchen angeläget tema, föredrag, liveakter och samtal.

Musik i barnens värld

Tisdag 5 november, 09.30–14.00
Kulturkvarteret Kristianstad

Upplev nya musikprogram inför nästa ansökan Skapande skola & förskola, workshoppa och djupdyk i musik  – en dag utformad för både barn och vuxna.

Alla barns röster & sång

Torsdag 14 november, 8.15–16.00
Kulturkvarteret Kristianstad

Utvecklingscentrums årliga höstkonferens dubbleras med 2 spår Alla barns sång (om att sjunga med barn) och Alla barns röster (om barns rätt att höras). 

UNGA Folk

Sök till UNGA Folks nya spelmanslag – första träffen 15 september – eller till Workshop & konsert med folkmusikbandet Navarra på Palladium Malmö 13 oktober.

Utbudsdag Musik - förskola & skola

Onsdag 4 mars 2020
Palladium Malmö

Nya musikprogram till subventionerade priser 2020–2021 presenteras. Anmälan öppnar före årsskiftet.

Vi ser våra utbudsdagar som utmärkta mötesplatser för erfarenhetsutbyten och nätverkande och välkomnar inte bara beställare, utan också förskolebarn, elever, lärare, musiker och andra kulturutövare som brinner för barn och unga.

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa