Våra utbudsdagar, konferenser med mera

Varje år arrangerar vi dagar med smakprov på vårt utbud för förskola, skola, familj och Skapande skola och förskola, så kallade Utbudsdagar. Här kan beställare av musik till offentlig eller privat barn- och ungaverksamhet få en känsla av de konserter och andra musikaktiviteter vi erbjuder. 

Årligen arrangerar även vårt utvecklingscentrum en nationell höstkonferens med ett för branchen angeläget tema, föredrag, liveakter och samtal.

Livemusik för ung publik

Workshop för frilansmusiker som vill ut och spela för barn och unga

Måndag 19 aug, kl 12–15
Barnens scen, Malmö Folkets Park
Falsterbogatan 17, Malmö 

Träffa barn- och ungaproducenter från UNGA Musik i Syd och representanter från Musikcentrum Syd. Mellan en falafel och en fika öppnar vi upp för nätverkande, samtal och frågor kring tre teman: barnpubliken, musikupplevelsen och barnens musikbransch.

Utbudsdag Musik i barnens värld

Tisdag 5 november
Kulturkvarteret Kristianstad

Upplev nya musikprogram inför nästa ansökan Skapande skola & förskola, workshoppa och djupdyk i musik  – en dag utformad för både barn och vuxna. Program publiceras i sin helhet efter sommaren.

Anmälan öppnar i höst!

Konferens Alla barns röster & sång

Torsdag 14 november
Kulturkvarteret Kristianstad

Utvecklingscentums årliga höstkonferens dubbleras med 2 spår Alla barns sång (om att sjunga med barn) och Alla barns röster (barnkonventionen, delaktighet och alla barns rätt att få höras). Program publiceras i sin helhet efter sommaren.

Anmälan öppnar i höst!

Utbudsdag Musik - förskola & skola

Onsdag 4 mars
Palladium Malmö

Nya musikprogram till subventionerade priser 2020–2021 presenteras.

Anmälan öppnar före julledighet!

Vi ser våra utbudsdagar som utmärkta mötesplatser för erfarenhetsutbyten och nätverkande och välkomnar inte bara beställare, utan också förskolebarn, elever, lärare, musiker och andra kulturutövare som brinner för barn och unga.

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa