MUSIKA – EN APP FÖR FÖRSKOLAN

MusikA är en app för barn i förskoleåldern och deras vuxna, utvecklad av UNGA Musik i Syd Utvecklingscentrum i samarbete med företaget Do-Fi/Edurama. Appen är tänkt som ett lekfullt musik- och rytmikpedagogiskt verktyg för liten och stor. Med den vill vi få barn att upp och hoppa och röra på sig, sjunga och spela. Under knapparna StartA, SjungA, DansA, YogA, SpelA, SpråkA och VilA döljer sej många spännande upptäckter. Flera av dem går även att beställa som levande musikupplevelser. Läs om allt som finns i appen här.

Appen är gratis och fungerar på alla enheter. Hämtas i App Store eller laddas ned på Google Play.

Nytt i MusikA

Vår nya Rösträttlåt, skriven av Dan Bornemark tillsammans med Rösträttscoacherna Mimi Terris, Elinor Fryklund, Anna Elwing, Anders Larsson, Lisa Löfqvist, Tania Wayra, Andrea Tjäder, Dan Knagg och här framförd av Mimi Terris och Lilla Musikrådet i Önnestad hittar du med mycket annat i MusikA.

Vald till månadens app i tidningen Vi föräldrar 2019!

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa