Spela för UNGA

Har du eller ditt band en konsert, musikföreställning eller workhop för barn och unga? Här kan du fram till 1 oktober ansöka om att turnera genom UNGA Musik i Syd, läsa mer om hur urvalsprocessen ser ut och vad det innebär att komma med i vårt utbud.

Intresseanmälan

Under hösten beslutar våra producenter vad som ska ingå i vårt kommande musikutbud. Har du sökt tidigare och vill söka igen med samma projekt behöver du skicka ny ansökan.

Dans eller teater?

Har du en föreställning utan levande musik? Kontakta Riksteatern Skåne eller Regionteatern Blekinge-Kronoberg som är våra motsvarigheter inom teater och dans.

Varje år väljer vi ut produktioner som kommuner och musikarrangörer inom det fria musiklivet kan beställa till ett lägre pris tack vare regionala subventioner från Region Skåne/Region Kronoberg eller statsbidraget Skapande skola/förskola. Det är ett kulturpolitiskt uppdrag där vi medverkar till att barn och unga i hela vår region får tillgång till ett mer likvärdigt kulturutbud. Vi driver även utvecklande verksamhet och fortbildningar via vårt utvecklingscentrum och olika projekt – allt för att fler barn och unga ska få möta musiker i sin vardag och uppleva musik de inte visste fanns.

En träff för dig?

Den 19 augusti kl 12–15 arrangerar vi tillsammans med Musikcentrum Syd en frilansträff och workshop på Barnens scen i Malmö. Välkommen till Livemusik för ung publik.

Ring en producent

Det går givetvis alltid bra att kontakta våra producenter. Men de är ofta ute i fält och kan vara svåra att nå. Därför avsätter vi telefontider i augusti-september. Mer info inom kort.

Q&A

Snabbaste vägen för att få svar på något du undrar över gällande ansökan och vad vi kan erbjuda.

Ansökan & urval

Vad krävs för att söka? Hur ser urvalsprocessen ut?

Tips & råd

Hur tänker en UNGA-producent? Vad önskar sig våra beställare?

Turnera genom UNGA

Vad innebär det att vara med i UNGA Musik i Syds utbud?

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa