SPELA FÖR UNGA

Har du eller ditt band en konsert, musikföreställning eller workhop för barn och unga? Här kan du läsa mer om hur urvalsprocessen ser ut och vad det innebär att komma med i UNGA Musik i Syds utbud.

SPELA FÖR UNGA

Nu är vårt open call Spela för UNGA stängd för denna gång.

Q&A

Snabbaste vägen för att få svar på något du undrar över gällande ansökan och vad vi kan erbjuda.

Om Spela för UNGA

Varje år väljer vi ut produktioner som kommuner och musikarrangörer inom det fria musiklivet kan beställa till ett lägre pris tack vare regionala subventioner från Region Skåne/Region Kronoberg eller statsbidraget Skapande skola/förskola. Det är ett kulturpolitiskt uppdrag där vi medverkar till att barn och unga i hela vår region får tillgång till ett mer likvärdigt kulturutbud. 

Vi driver även utvecklande verksamhet och fortbildningar via UNGA Musik i Syd Utvecklingscentrum och olika projekt – allt för att fler barn och unga ska få möta musiker i sin vardag och uppleva musik de inte visste fanns. Här tar vi också fram egna produktioner i enlighet med utvecklingscentrums olika fokusområden. Därtill tar vi då och då in en internationell produktion via JM Internationals program YAM och showcaset YAMsessions

Dans eller teater?

Har du en föreställning utan levande musik? Kontakta Riksteatern Skåne eller Regionteatern Blekinge-Kronoberg som är våra motsvarigheter inom teater och dans.

Ansökan & urval

Vad krävs för att söka? Hur ser urvalsprocessen ut?

Tips & råd

Hur tänker en UNGA-producent? Vad önskar sig våra beställare?

Turnera genom UNGA

Vad innebär det att vara med i UNGA Musik i Syds utbud?

Den här webbplatsen använder cookies och andra tekniker för att ge dig en bättre upplevelse, analysera hur du och andra använder webbplatsen samt för att tillhandahålla inbäddat innehåll. Avvisa