Rösträtt – Digga med Dan

Dan älskar att göra diggiga låtar! Du vet, sådana där låtar som man bara vill sjunga med i och dansa och svänga armar och ben till. I Digga med Dan lockar vi tillsammans fram det busiga och fantasifulla i musiken, vi rör på kroppen och låter med rösten. Dan tar dessutom med sig sitt keyboard, en massa spöken, några bönor och svängiga låtar som vi lär oss på ett kick. Häng med så diggar vi loss! 

 Om Dan

Dan Bornemark har gjort musik för barn sedan 1995, då hans första album, Fruktsallad kom. Han har komponerat Rösträtts egen låt och skriver hela tiden på nytt material. Dan har gett ut åtta album för barn och ungdomar och har producerat sin mamma Gullans material. 

Fakta

Målgrupp

1-5 år

Period

ht 23/vt 24

Speltid

ca 40 min

Max publik

30 x 2

Lokal

Ej genomgångsrum

Scenyta

3 x 2 meter

Medverkande

Dan Bornemark

Producent

Byggtid/rivtid

30/30 tillgång till eluttag

Pris

4500 kr exklusive moms för två konserter samma dag i samma lokal. Om fler besök bokas till samma barngrupp vid samma tillfälle erhålles rabatt.

Övrigt

Öva på sånger och röstuppvärming som finns i vår förskoleapp MusikA som finns under knapparna STARTA, SJUNGA och SPRÅKA. MusikA finns att ladda ner gratis i App store eller Google play.

Lärarhandledning och MP3-filer till Rösträttslåten finns under plusmenyerna till vänster.

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.