Gunga på förskolan

En gungig och svängig konsert med berättelser från vardagen.

Två riktiga multiinstrumentalister tar sig här an vardagliga berättelser för förskolan i denna gungiga och svängiga konsert som färgas av brasiliansk musik i sambastuk. 

Med titlar som Nu ska vi gå ut, Gunga, Nu ska vi åka till förskolan och liknande, tolkar kompositören Dan Knagg livet för våra allra yngsta i elva specialskrivna låtar och bjuder tillsammans med Olle Linder in till en musikalisk fest som ger våra allra minsta en högkvalitativ musikalisk upplevelse. 

Dan Knagg har komponerat elva nyskrivna låtar för barn i förskoleåldern. Det är låtar med titlar som; ”nu ska vi gå ut”, ”nu ska vi åka till förskolan”, ”Gunga” m. fl. Alla låtar spelas med brasilianska instrument i sambastuk och skapar en gungig föreställning med sång, Pandeiro och Cavaquinho. Olle Linder är definitivt en av Sveriges mest anlitade musiker som spelar med musiker som Ale Möller, Oumou Sangare, Thomas Ledin, Robyn, Wille Crafoord och många fler. Tillsammans gör de en gungig konsert/föreställning som inte tummar en millimeter på vikten av att ge de allra minsta högkvalitativa musikaliska upplevelser! 

Fakta

Målgrupp

3-6 år

Period

11-17 mars 2024, 8-14 april 2024

Speltid

40 min

Max publik

45

Lokal

Samlingslokal eller liknande

Scenyta

3×4 meter

Medverkande

Dan Knagg – sång, cavaquinho
Olle Linder – sång, pandeiro

Producent

Byggtid/rivtid

30 min/30 min

Pris

8000 kr ex moms för 2 spelningar samma dag i samma lokal

Övrigt

El: 230V

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.