Symbio

Modern folkmusik och elektronisk klubbmusik

Duon Symbio består av två erfarna musiker som hyllats för sitt magiska samspel, sin glödande energi och sitt varma, inbjudande scenuttryck. Tillsammans turnerar de världen runt och trots att det bara är två personer på scen, så låter det som ett fullt band när duon överraskar publiken med sina ovanliga instrument! Under konserten berättar musikerna om sitt liv som turnerande artister och om de ämnen som musiken berör. Mellan låtarna får eleverna själva bidra med tankar och ställa frågor.  

Duons musikaliska värld beskrivs som en blandning av modern folkmusik och elektronisk klubbmusik – men framförallt är det musik som skapar bilder och väcker känslor. Med sin musik och sina berättelser vill Symbio påminna om att allt kanske inte alltid är som det ser ut att vara, och om allas rätt att få vara sig själv. 

Symbio är ett av Sveriges just nu mest aktiva och hyllade band från Folk & Världsmusik-scenen. De vann pris för Årets Album på Folk & Världsmusikgalan 2023, samt uttogs som representant för Sverige till WOMEX – World Music Expo 2023. De senaste åren har Symbio turnerat intensivt i 20 olika europeiska länder, USA och Kanada – samt spelat för över 15.000 elever i skolor runt om i Sverige, i samarbete med regions- och länsmusik. 

Läs mer om musikerna här: www.symbiomusic.com 

Fakta

Målgrupp

Åk 3 – åk 9 + gymnasiet

Period

2024 – V 45 och V 46 vardagar, 2025 – V 6 och v 7

Speltid

35 min

Max publik

120 x2

Lokal

Aula, samlingslokal – mörkläggning är att föredra

Scenyta

3×3 meter

Medverkande

Johannes Geworkian Hellman: vevlira, elektronik
LarsEmil Öjeberget: dragspel, kick-box, elektronik

Producent

Byggtid/rivtid

60/60 min

Pris

9000 kr exklusive moms för två konserter samma dag i samma lokal eller en offentlig

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.