Vem är jag?

Åk F–3

Kärlek Identitet Kön

Frågan om kärlek, kön och identitet är något som alla barn möter någon gång under sin uppväxt, och alla behöver vi utrymme att vädra och utforska dessa funderingar. Hur ska en flicka vara? Får pojkar se ut hur som helst? Kan jag vara min egen bästa kompis?

Vem är jag? är en interaktiv föreställning som blandar nyfikna diskussioner och kluriga frågor med musik, lek och rörelse. Poppiga egenskrivna låtar på sång och gitarr med titlar som Ömsa skinn och Min kropp, får sällskap av duons egna tolkningar av kända och okända sånger.

Med humor och engagemang tar Elin & Malena upp frågor som rör sig i alla barns (och vuxnas) huvuden. En perfekt utgångspunkt för vidare diskussioner hemma eller i klassrummet.

Smakprov ur förställningen med artistintervju:

Musik-klipp:

 

MEDVERKANDE
Elin Iderberg och Malena Ardevall är två Malmöbaserade musiker, låtskrivare och kreatörer som skapar och framför interaktiva föreställningar för barn. De är båda yrkesverksamma musikpedagoger, utbildade på musiklärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö där de bl.a fördjupat sig inom rytmik. Rytmikpedagogik är ett beprövat arbetssätt för att lära ut och skapa en kroppsligt förankrad förståelse för musik med hjälp av rörelse, improvisation och kroppens sinnen.

Elin är yrkesutbildad musikalartist på Performing Arts School i Göteborg och Malena är utbildad singer/songwriter på musikerlinjen både på Kulturama i Stockholm och Musikhögskolan i Malmö.

Fakta

Målgrupp

Åk F–3

Period

23/24

Speltid

40 min

Max publik

60

Lokal

Klassrum, större samlingssal, gymnastiksal

Scenyta

3 x 2 m

Medverkande

Malena Ardevall, sång och gitarr
Elin Iderberg, sång och klockspel

Byggtid/rivtid

90/45 min

Pris

7.500 kr exkl. moms för 2 konserter i samma lokal samma dag eller 1 offentlig

Övrigt

Ett material med diskussionsfrågor och uppgifter för efterarbete ingår.

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.