Filmpaket: Virvel och Vinda med Ensemble Yria

Välkommen till ett snurrigt musikäventyr där alla får vara med!

Vännerna Virvel & Vinda kommer inkånkandes med all sin tvätt och sina instrument. De slår upp sin torkvinda mitt i rummet, inomhus! Men här finns väl ingen vind? Hjälp Virvel & Vinda att få snurr på tillvaron och följ med när de virvlar fram mellan olika platser, känslor och tokiga upptåg. Virval med!

Musiken till Virvel & Vinda är grammisnominerade i kategorien årets barnmusik 2021.

kliv in i yrias värld

Vill du sjunga, lyssna, dansa och titta mer? Då ska du kliva in i Yrias värld där det bubblar av sång, musik och dans. Här finns det musikvideos till några av låtarna från föreställningen så att du kan fortsätta sjunga, dansa och hänga tvätt i Yrias värld. Häng med på ett härligt färgsprakande musikäventyr!

Alla låtar från föreställningen hittar du här: Virvel & Vinda på SpotifyOm Ensemble Yria

Ensemble Yria arbetar sedan 2007 med konstnärlig och musikpedagogisk verksamhet för barn och vuxna, runt om i Sverige. De erbjuder musikteater och rytmikworkshops på olika teman med tillhörande musikböcker fulla med kreativa tips. Ensemble Yrias hjärtesak är att ta varje tillfälle i akt att inspirera och skapa kreativa, konstnärliga möte som väcker det musikaliska sinnet till liv. I rytmikens tecken – med musik, rörelse och öppna sinnen – gör de allt de kan för att öppna dörrar för människor med olika förutsättningar och ge dem chansen att utvecklas till tänkande, kännande och skapande individer.

Ensemblen drivs av Cia Eurenius, Britta Forslund, Sara Ohlzon, Karin Westberg och Madeleine Wittmark

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.