Rösträtt – Lalla loss med Lisa

opera

Hur låter din röst? Min låter såhär! I Lalla loss med Lisa får barnen utforska hur den egna rösten kan fungera som instrument och hur man kan uttrycka både små och stora (opera-)känslor med rösten. Hur klingar det när man är glad och klingar det när man är ledsen? Hur låter egentligen Lilla snigel i opera-version? Varför blir man så glad av att sjunga? Lalla loss med Lisa så  får du svar! 

Om Lisa

Lisa Löfqvist är operasångerska utbildad i Berlin och har frilansat inom sång sen 1997. Hon har medverkat i en mängd föreställningar vid Malmö Opera där hon varit en flitig gäst i kören genom åren. För närvarande vidareutbildar hon sig till musiklärare/sångpedagog på Musikhögskolan i Malmö. 

Om Rösträtt – sång på förskolan

Rösträtt-sång på förskolan erbjuder flera olika Rösträttsprogram med olika musikaliska uttryck. Under en sångstund med en av våra sångcoacher får barnen sjunga och använda sin kropp utifrån sina egna förutsättningar. Alla Rösträttsprogram ser olika ut men gemensamt för dem alla är att de innehåller följande delar:

  • Uppsjungning/uppvärmning av rösten, stämbanden och kroppen
  • Delaktighet i sång och rörelse
  • Lyssna: sångcoachen sjunger för barnen

Här kan du läsa mer om Rösträtt-sång på förskolan

Vill du att Lisa kommer och sjunger med barnen på din förskola vid mer än ett tillfälle. Kika då på våra paketpriser nedan

Fakta

Målgrupp

1-5 år

Period

ht 23/vt 24

Speltid

ca 40 min

Max publik

30 x 2

Lokal

Ej genomgångsrum

Scenyta

3 x 2 meter

Medverkande

Lisa Löfqvist

Producent

Byggtid/rivtid

30/30

Pris

4500 kr exklusive moms för två konserter samma dag i samma lokal. Om fler besök bokas till samma barngrupp vid samma tillfälle erhålles rabatt.

Övrigt

Öva på sånger och röstuppvärming som finns i vår förskoleapp MusikA som finns under knapparna STARTA, SJUNGA och SPRÅKA. MusikA finns att ladda ner gratis i App store eller Google play.

Lärarhandledning och MP3-filer till Rösträttslåten finns under plusmenyerna till vänster.

Bokningsförfrågan

Genom att skicka in formuläret godkänner du att Unga Musik i Syd sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.